Skip to content

Veel gestelde vragen 

Algemeen
De start en finish is op het gezellige ''Kermis plein'' in Ilpendam. Proef de sfeer van ons dorp, adem de frisse lentewind in en proost na de finish met een vers getapt biertje van het Dorpshuis van Ilpendam . Voor elke gekozen route ontvangt u een stempelkaart en een Startnummer. Speld dit nummer op of bevestig deze aan het stuur van je fiets zodat je herkenbaar bent voor de organisatie.

Elke route heeft een eigen starttijd. Vind je het leuk om met andere mensen te fietsen of lopen, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent. Wil je op een andere tijd starten? Dit kan ook, houd er dan alleen rekening mee dat stempelposten wellicht al weg zijn en dat Start/Finish al wordt opgeruimd. Alle Fiets/ looproutes zijn voor u uitgepijld en kunt u digitaal bekijken via het kopje Routes eventueel kunt u deze downloaden naar een eigen fietsnavigatie. Na afloop van elke route ontvangt u een aandenken om mee naar huis te nemen.

U kunt zich bij voorkeur vooraf inschrijven via de website. Als u op het kopje tickets klikt, verschijnen de onderdelen van de Ronde van Ilpendam in beeld. Daar kunt u uw keuze maken. Bij aankomst bij Start/ Finish liggen uw spullen op naam voor u klaar. Op de dag zelf inschrijven is ook mogelijk, hiervoor betaald u €1 extra. Let op er kan alleen contant worden betaald.

De Noord en Kerkstraat zijn tijdens het evenement afgesloten voor auto’s, parkeren is mogelijk in het dorp.

Wij zijn te bereiken via de mail (info@rondevanilpendam.nl) of telefonisch (06-48467696).

Op de dag zelf kunt u voor noodgevallen bellen op ons noodnummer, iemand van de organisatie zal u te woord staan en gepaste hulp voor u zoeken. NOODNUMMER: 06-20023943

Om dit evenement te kunnen organiseren zijn wij altijd opzoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten. Lijkt het je leuk om te helpen bij een stempelpost, uitpijlen van de routes, klaarzetten van alle spullen, verwerken van inschrijvingen bij start/finish, verkeersregelaar bij routes of orde houden bij de parkeerplaats. Mail (info@rondevanilpendam.nl) ons!

Op elke route bevindt zich een stempelpost, op de langere routes meerdere stempelposten. Bij deze stempelposten is vers water en iets te eten aanwezig. Ook hebben deze vrijwilligers bandenplakspulletjes en een EHBO kit bij zich.